Traiteur kerst en oudejaar

AFHAALGERECHTEN KERST EN NIEUWJAAR

Ten laatste 5 dagen op voorhand te bestellen – 053/711.902

Soepen
Tomatensoep                                                                                   5 €/liter
Bisque grijze garnaaltjes                                                                  7 €/liter

Koude voorgerechten
Tomaat garnaal                                                                                14,00 €
Slaatje / eendenborst / appelsien / veenbessensausje                12,50 €
Slaatje / gerookte zalm / dille / appel                                            12,50 €

Warme voorgerechten
Scampi fijne groentensaus                                                              12,50 €

Hoofdgerechten – vis – met puree
Kabeljauw / winterse groentjes / mousseline / truffel                 18,00 €
Zalmfilet / winterse groentjes / béarnaise / grijze garnaal          17,00 €

Hoofdgerechten – vlees

Kippenfilet met pepersaus, slaatje en gratin                                 12,00 €
Varkenshaasje met champignonsaus, groentjes en gratin           17,00 €
Stoofpotje van hert, warme groentjes en wortelpuree                19,50 €
Hertenkalf, veenbessensausje, winterse groenten en gratin       25,00 €
Stoofpotje van konijn met winterse groenten en gratin              19,00 €

 

MENU  – 30 €

hapjes van de chef
* * *
scampi fijne groentensaus
OF
slaatje / eendenborst / appelsien / veenbessensausje / pijnboompitjes
* * *
bisque grijze garnaaltjes
* * *
zalmfilet / béarnaise / winterse groentjes / peterseliepuree
OF
stoofpotje hert / winterse groentjes / veenbesjes / gratin