Oudejaarsavond menu

aperitiefje met bubbels en 2 hapjes van de chef
sint-jacobsnoot / limoen / bieslook / sweet chili
huisgemaakt kroketje fazant / peperkoek
***
bisque grijze garnaaltjes
***
zeetong / truffel / crumble zwarte pens /
grijze garnaal / kervel
***
sorbet / kersen
***
filet hertenkalf / winterse groenten / mousseline aardpeer /
veenbessensausje / amandelkroketjes
***
huisgemaakt kokos-ijs / mousse witte chocolade /
crumble van koffie en speculoos
***
koffie met huisgemaakte zoetjes
***
glas champagne en klinken op het nieuwe jaar
Wij zorgen voor plezier tot in de vroege uurtjes met muziek.

AANVANG 19uur. Prijs per persoon: 98 € – reservatie noodzakelijk.

Dit is een prijs all-in tot eind 2019, dus tot 24uur.

Reservatie geldig mits voorschot van 50 €/persoon.