Menu Oudejaar

Aperitief met bubbels en 3 hapjes van de chef:
– gerookte zalm / ricotta / zoete aardappel
– gerookte eend / couscous / rozijn / sinaas
– mousse van kip en avocado / pijnboompit / ananas / tomaat
* * *
wortelvelouté / curry / krab / pesto
* * *
kabeljauwhaasje / witte wijn / citroengras / risotto / zwarte truffel / hazelnoot
* * *
sorbet / framboos
* * *
hertenkalf / veenbessen / wildsaus / chocolade / ravioli met champignons /
mini boschampignons / pompoen
* * *
panna cotta / vanille / mango / blauwe bes / meringue
* * *
koffie met huisgemaakte zoetjes
* * *
glas champagne en klinken op het nieuwe jaar
Wij zorgen voor plezier tot in de vroege uurtjes met muziek.
98 €/ per persoon. Reserveren is noodzakelijk.
Dit is een prijs all-in tot eind 2018, dus tot 24uur.
Reservatie geldig mits voorschot van 50 €.